Skip to content

Înscriere și taxe

Înscrierea în cadrul programului nostru educațional se realizează după ce părinții participa la o prima întălnire cu fondatoarea Grădiniței Micul Vorbăreț, specialist în educație timpurie Elena Nedelcu.

Aceasta întălnire are scopul de a ne cunoaște și de a putea vizita grădinița noastră. După aceasta întălnire decidem împreună daca Grădinița Micul Vorbăreț este locul potrivit pentru micuțul vostru. Formular înscriere și programare vizita :

Vă rugam să completați următorul formular și să îl trimiteți pe adresa de email contact@miculvorbaret.ro pentru a vă putea suna ulterior și a stabili o întălnire. Vă stam la dispoziție pentru informații suplimentare la adresa menționată mai sau la numărul de telefon 0755044663.

Formular-de-inscriere-Micul-vorbaretDownload  

 

Tarife lunare:

 

-Program scurt 8.00-12.00 – taxa lunara 1400 lei.

-Program normal 8.00 -13.30- taxa lunara 1600lei.

Program lung 8.00-18.00 taxa lunara 2000 lei (la cerere se formeaza grupa de program lung).

 

 

Înscrierea copilului in programul educațional scurt/normal din cadrul grădiniței nostre presupune:

Acomodarea treaptată și integrare blândă, accesul părintelul în centrul nostru pentru a îl ajuta pe copil să se familiarizeze. Valabil pentru situațiile unde se impune o astfel de abordare.

Evaluare psihologică și comportamentală la intrarea în programul de educație, precum și la fiecare 3 luni pentru a vedea abilitățile/ carențele copilului, astfel încât să ne asigurăm că putem adapta procesul de educație la particularitățile lui de învățare (inclusa în taxa lunara).

Activități de învățare educative și recreative conform planului nostru educațional în interiorul centrului.

Stimulare senzorială și motrica în sala special amenajată pentru acest tip de activități.

Activități de învățare educative și recreative în curtea exterioară precum și în mediul natural (Ex: Parcul Lumea copiiilor, Delta Văcărești, Detașamentul de pompieri, vizite cu scop educativ și recreativ în locații corespunzătoare atingerii acestui obiectiv).

– Mic dejun , gustare de fructe.

  • Masa de prânz : se permite varianta cu pachetel de acasa pentru pranz sau optarea pentru meniu asigurat de firma de catering. Suntem flexibili si dorim sa gasim impreuna varianta optima pentru copil.