Skip to content

Înscriere și taxe

Înscrierea în cadrul programului nostru educațional se poate realiza după ce se finalizează o vizionare a grădiniței în cadrul căreia are loc și o primă întălnire cu fondatoarea Grădiniței Micul Vorbăreț, Elena Nedelcu- Specialist în educație timpurie.

Pentru a programa o vizionare avem rugamintea de a ne contacta la adresa de email: contact@miculvorbaret.ro pentru a vă putea suna ulterior și a stabili o întalnire.

– Program scurt 8.00-12.00 – taxa lunara 1400 lei.

– Program normal 8.00 -13.30- taxa lunara 1600lei.

Program lung 8.00-17.00 taxa lunara 2000 lei.

 

 

Alimentatie nutritiva pentru copilasi

Alimentatia sanatoasa a micutilor este o prioritate pentru noi!

O nutritie echilibrata asigura o crestere sanatoasa, iar misiunea noastra este de a ne asigura ca micutii care frecventeaza programul nostru educational beneficiaza de o hrana bogata in nutrientii importanti. Meniul oferit beneficiaza de ancheta alimentara facuta de nutritionist, dar si de produse atent alese si calitative.

Colaboram pentru a asigura o masa diversificata cu Green Zone Catering, o campanie specializata in catering pentru gradinite care are drept scop sa ofere meniuri sanatoase, bazate pe principii nutritioniste, preparate in conditii excelente si cu ingrediente atent selectate.

Pentru masa de pranz (Fel 1+ Fel 2 + Gustare)  se adauga tariful de 21ron/zi.

Meniul respectă în totalitate ordinul Ministerului Sănătăţii Publice privind aprobarea listei alimentelor recomandate, precum şi principiile care stau la baza unei alimentaţii sănătoase pentru copii.