Inscriere si taxe

Inscrierea in cadrul programului nostru educational se realizeaza dupa ce parintii participa la o prima intalnire cu fondatoarea Centrului Micul Vorbaret, specialist in educatie timpurie Elena Nedelcu.

Aceasta intalnire are scopul de a ne cunoaste si de a putea vizita centrul nostru. Este foarte important pentru noi, ca ulterior acestei intalniri, sa stabilim o zi in care sa fie prezent si copilasul (sa ne cunoasca si sa viziteze centrul). Dupa aceste intalniri dorim sa luam impreuna decizia de a colabora in cazul in care considerati si dumneavoastra ca Centrul Micul Vorbaret este locul potrivit pentru prichindelul dumneavoastra drag.

Formular inscriere si programare vizita 🙂

Va rugam sa completati acest formular si sa il trimiteti pe adresa de mail asociatiaaripialbastre@gmail.com pentru a va putea suna ulterior si a stabili o intalnire in centrul nostru. Va stam la dispozitie pentru informatii suplimentare la adresa mentionata sau la numarul de telefon 0755044663 (persoana de contact Nedelcu Elena) sau la numarul 0721807572 (persoana de contact Nedelcu Mihai).

Tarife lunare:

-Program scurt 8.00-12.30 – taxa lunara 1400 lei.

-Program normal 8.00 -13.30- taxa lunara 1600lei.

Taxa pentru masa de prânz este de 18lei/zi (masa se achită separat, la cerere, centrul nostru colaborând cu firma de catering Green Zone). Se permite si varianta cu pachetel de acasa sau cu scurtarea programului astfel incat copilasul sa fie preluat de parinte pana in ora pranzului . Suntem flexibili si dorim sa gasim impreuna varianta optima pentru copil.

Inscrierea copilasului la programul educational scurt/normal din centrul nostru presupune:

Acomodarea treaptata si integrare blanda, accesul parintelul in centrul nostru pentru a il ajuta pe copil sa se familiarizeze. Valabil pentru situatiile unde se impune o astfel de abordare.

Evaluare psihologica si comportamentala la intrarea in programul de educatie, precum si la fiecare 3 luni pentru a vedea abilitatile/ carentele copilului astfel incat sa ne asiguram ca putem adapta procesul de educatie la particularitatile lui de invatare (inclusa in taxa lunara).

Evaluare logopedica la intrarea in programul de educatie pentru a observa daca exista semne de ingrijorare privind dezvoltarea limbajului (inclusa in taxa lunara).

Activitati de invatare educative si reacreative conform planului nostru educational in interiorul centrului.

-Activitati in sala de experimente stiintifice din cadrul centrului nostru – minim 2 ore/saptamana de experimente in sala special amenajata.

-Stimulare senzoriala si motrica in sala special amenajata pentru acest tip de activitati.

-Activitati de invatare educative si recreative in curtea exterioara precum si in mediul natural (Ex: Parcul Lumea copiiilor, Delta Vacaresti, Detasamentul de pompieri, vizite cu scop educativ si recreativ in locatii corespunzatoare atingerii acestui obiectiv).

– Mic dejun , Gustare de fructe.

*Posibilitate optare pentru meniu de pranz de la firma de catering Green Zone (18 lei/zi- include masa pranz cu Supa/Ciorba, Felul 2 si desert).

Exemplu de meniu de pranz:

Ciorba ardeleneasca de pui cu usturoi si patrunjel verde sau
Supa de legume cu taitei
Paste dure/INTEGRALE cu TON in sos de rosii,oregano,usturoi sau
Cod/Salau la cuptor cu orez basmati si lamaie / ratatouille de legume
Saratele cu oregano si mozzarella
Turta dulce din faina integrala

Program lung 8.00-18.00 taxa lunara 1900 lei (la cerere se formeaza grupa de program lung).