Skip to content

Oferta educațională

Copilul are o minte absorbantă, iar misiunea noastră este de a-l ajuta să descopere și să experimenteze lumea înconjurătoare.

Grădinița Micul Vorbăreț este locul unde copilul este respectat și valorizat, unde cucerirea independenței este văzută că o etapă firească în creșterea și dezvoltarea lui.

Programele educaționale în cadrul centrului nostru:

-Program zilnic educațional și recreativ pentru categoria de vârstă 2.5-6 ani.

-Evaluare logopedică și intervenție logopedică

Activitatile si experientele desfasurate in cadrul centrului nostru au ca scop sa ii ajute pe copilasi in a observa mediul inconjurator iar acest lucru se realizeaza prin manuire si experimentare. Dorim sa ajutam copiii sa isi desavarseasca personalitatea, sa se adapteze mediului iar pentru asta este important sa ii conectam la lumea inconjuratoare.

Ii invitam pe copilasi sa observe lumea naturala, le trezim curiozitatea, le ghidam usor pasii si ii insotim in marile lor descoperiri!

Temele abordate in activitatile noastre includ:

Dezvoltarea inteligentei emotionale prin activitati de intelelegere a emotiilor si a comportamentelor, dezvoltarea empatiei, cladirea abilitatilor de socializare, cunoasterea de sine-stimularea independentei-cresterea stimei de sine.

Conectarea copilului cu lumea naturala prin activitati de natura si botanica, geografie, lumea animala, lumea fizica (copilul manipuleaza, observa si isi pune intrebari in cadrul unoar experimente simple dar care ii permit sa exploreze si sa gandeasca stiintific invatand despre simturi, (gust, aer, volum, gravitatie, etc), spatiu si timp.

Dezvoltarea inteligentei intelectuale prin teme si activitati ce implica notiuni de matematica dar si abilitati lingvistice.

Conectarea copilului cu lumea artistica, prin activitati muzicale si creative (pictura, desen, modelaj, cantat, etc).

Înscrierea la Gradinita Micul Vorbaret presupune:

Acomodarea treaptată și integrare blândă, accesul părintelui în centrul nostru pentru a îl ajuta pe copil să se familiarizeze. Valabil pentru toate situațiile unde se impune o astfel de abordare.

Evaluare psihologică și comportamentală la intrarea în programul de educație, precum și la fiecare 3/6 luni pentru a vedea abilitățile/ carențele copilului, astfel încât să ne asigurăm că putem adapta procesul de educație la particularitățile lui de învățare (inclusa în taxa lunara).

Activități de învățare educative și recreative conform planului nostru educațional în interiorul centrului.

Stimulare senzorială și motrica în sala special amenajată pentru acest tip de activități.

Activități de învățare educative și recreative în curtea exterioară precum și în mediul natural (Ex: Parcul Lumea copiiilor, Delta Văcărești, Detașamentul de pompieri, vizite cu scop educativ și recreativ în locații corespunzătoare atingerii acestui obiectiv).

Taxa si inscriere: https://miculvorbaret.ro/inscriere-si-taxe/